Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Obligatorisk slamtömning

Har du en enskild avloppsanläggning behöver du ha ett abonnemang för regelbunden slamtömning som utförs av den entreprenör som vi har avtal med.

Det är endast den entreprenör som vi har avtal med som får tömma din slamanläggning. Det gäller även om du behöver extra tömning eller jourtömning.

Här kan du beställa abonnemang för slamtömning

Har du ett minireningsverk med fosforfälla/fosforfilter ska det uttjänta materialet även hämtas av vår entreprenör då det klassas som ett kommunalt avfall.

Här kan du läsa mer om minireningsverk

Ha koll på dina tömningstider 

Din slamanläggning töms regelbundet. Har du fler anläggningar kan de tömmas olika år beroende på respektive anläggnings tömningsintervall. Du behöver själv ha koll på när tömning sker. Ditt tömningsschema finns tillgängligt via länken.

Här kan du se när du har slamtömning

Påminnelse via SMS/mejl innan tömning 

Vår påminnelse innan tömning upphörde som papperspost hösten 2020. Önskar du fortsättningsvis en påminnelse erbjuder vi den kostnadsfritt via e-post och/eller SMS, du behöver då logga in och lämna dina kontaktuppgifter på länken nedan. Tänk på att du själv behöver ha koll på när dina tömningar sker, även om vår påminnelse av någon anledning skulle utebli. 

När du lämnar dina kontaktuppgifter kan du framöver även komma att få andra meddelanden som rör dina tömningar och övriga avfallstjänster. Vi minskar mängden pappersutskick och du får våra meddelanden snabbare!

Här kan du lämna kontaktuppgifter för att få påminnelse/meddelande från oss

Lämna flera kontaktuppgifter eller om du saknar e-legitimation/BankID

Vill du lämna flera e-postadresser och/eller telefonnummer som kontaktuppgifter eller saknar e-legitimation/BankID för att logga in, mejlar du i stället uppgifterna nedan till oss. Tänk på att meddela oss om uppgifterna ändras. Vår e-postadress är info@nvaa.se

  • Namn/företagsnamn på abonnenten (den som får fakturan).
  • E-postadress och/eller mobilnummer.
  • Önskat aviseringssätt: e-post eller SMS eller båda alternativen (SMS skickas endast inom Sverige).
  • Organisationsnummer och kundnummer om det avser ett företag, numren framgår på fakturan.

Information om att påminnelse per post upphör har gått ut till samtliga kunder sommaren 2020. På länken kan du läsa brevet.
Påminnelse inför slamtömning upphör som papperspost 

Säkerställ att tömning kan utföras

Du behöver ha säkerställt att tömning kan utföras för att undvika utebliven tömning och bomkörningsavgift.

Här beskrivs vad som behöver vara säkerställt inför slamtömning

Om fastigheten byter ägare

Om du säljer fastigheten är det viktigt att du anmäler ägarbytet så att betalningsansvaret för fastighetens avfallsabonnemang överlåts till nya ägaren. Fram till dess att ägarbytet anmälts är du som säljare betalningsansvarig för fastighetens abonnemang.

Här kan du läsa mer om ägarbyte av fastighet

 

Senast ändrad: 2022-01-03
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.