Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.

Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Ägarbyte av fastighet - avfallsabonnemang

Om du säljer din fastighet är det viktigt att du anmäler ägarbytet till oss på Norrtälje Vatten och Avfall så att betalningsansvaret för dina abonnemang för avfallshämtning överlåts till den nya ägaren.

Norrtälje Vatten och Avfall får inte information om försäljning av fastigheter från något register. Därför är viktigt att du som säljer fastigheten själv anmäler detta till oss innan köpet träder i kraft. Fram till dess att ägarbytet anmäls är du som säljare betalningsansvarig för fastighetens abonnemang för avfallshämtning.

Här kan du anmäla ägarbyte av fastigheten

Så här fungerar ägarbytet

  • När den nya ägaren registrerats med namn och personnummer övergår betalningsansvaret till denna.
  • Har säljaren redan betalt avgiften för sophämtning då ägarbytet sker gör vi en återbetalning till säljaren för den tid som denne eventuellt har betalt för men inte kommer att äga fastigheten (belopp under 100 kronor återbetalas inte).
  • Den nya ägaren kommer att få en egen faktura som avser del av årsavgiften från det datum som ni anger som tillträdesdag.
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.