Välkommen till en ny webbplats

Vi har gjort om nvaa.se för att det ska bli lättare för dig att hitta information och tjänster inom vatten och avfall.

Fredrik Lindh står vid Norrtäljeån.

Förutom tekniska och ekonomiska skäl, som att vi nu får samma plattform som de övriga kommunala bolagen och som vårt nya intranät, har vi tittat på beteenden och behov hos våra användare. Vi vill att du lättare ska kunna hitta det du är intresserad av. Om vi har lyckats är upp till dig att bedöma.

Här är några nyheter:

  • Ett välkomstblock med sökfunktion och snabblänkar till några av våra mest populära sidor.
  • Öppettider till återvinningscentraler direkt på startsidan.
  • Synligare driftinformation för vatten och avlopp. Om det finns pågående störningar, hittar du dem ovanför den blå sidfoten, på alla sidor.
  • Det som vi tror gör mest nytta för våra kunder är att vi har förbättrat våra e-tjänster och samlat dem under Självservice. Där kan du bland annat se när du har sophämtning och slamtömning, lämna mätarställning för din vattenmätare och se dina fakturor och abonnemang. Det är också här som vi fortfarande ser störst förbättringspotential: vi har en lista med idéer vi inte inte kunnat förverkliga.

Vi vill bli ännu bättre

Vi kommer att fortsätta utveckla webben och vill gärna ha dina synpunkter på hur vi kan bli ännu bättre i kommunikationen med kunder, invånare och andra. Skicka dina idéer till mig på fredrik.lindh@nvaa.se.

Önskar dig en skön sommar!

/ Fredrik Lindh, kommunikationschef

 

Senast ändrad: 17 maj 2022