Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.

Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Om oss

Norrtälje Vatten och Avfall levererar dagligen tjänster och produkter inom vatten, avlopp, avfall och återvinning. Vi skapar även förutsättningar för att lokalsamhället ska kunna växa och utvecklas på ett hållbart och miljövänligt sätt.

Flagga med Norrtälje Vatten och Avfalls logotyp.

Vi jobbar hårt för att underlätta för våra kunder i vardagen. Vi renar vattnen från nio kommunala vattenverk och distribuerar även vatten från Mälaren så att det ska finnas färskt vatten i kranen att dricka och laga mat med. Vår entreprenör hämtar matavfall som återvinns till biobränsle för fordon och återvinningscentralerna står redo när gamla möbler blivit utslitna. För att nämna några exempel. När problem uppstår, finns våra kundtjänstmedarbetare här för att hjälpa till.

Hållbart samhälle

Vatten, avlopp, avfall och återvinning är viktiga delar i samhällsbygget. Fungerande avloppsreningsverk och vattenledningar är förutsättningar för att Norrtälje kommun ska kunna växa och utvecklas. Vi driver projekt som blickar långt in i framtiden. Då är det av yttersta vikt att planeringen utgår från hållbarhet. Vi behöver ta hand om vår planet, om ekonomin och om varandra. Såväl här och nu som för kommande generationer.

Det är våra kunder och invånare i Norrtälje kommun som gör det möjligt.

Del av kommunkoncernen

Norrtälje Vatten och Avfall har cirka 120 anställda. Den 1 mars 2021 tog vi över VA- och renhållningsverksamheterna från kommunen. Det är ett aktiebolag som ägs helt av Norrtälje kommun, på samma sätt som de övriga dotterbolagen Norrtelje Energi, Roslagsbostäder och Campus Roslagen.

Kommunfullmäktiges vision Global livsstil – lokalt liv harmoniserar väl med Norrtälje Vatten och Avfall.

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.