Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Tidplan för VA-utbyggnaden i Västanvik

Här hittar du övergripande tidplaner för vad som händer i projektet och preliminära tidplaner för de etapper som entreprenören arbetar i.

Tidplan

  • Dala Bygg & Betongteknik AB påbörjade under februari 2021 arbetet med att bygga ledningsnätet. Entreprenören kommer att ha löpande informationsmöten och det andra, för boende i etapp 2, hölls via Teams den 9 juni. Tidplaner för de olika etapperna finns längre ned på sidan. Observera dock att de är preliminära och kan förändras beroende på markbeskaffenheten där man schaktar. 
  • För vissa delar av Västanvikområdet pågår fortfarande den lantmäteriförrättning som startade under hösten 2020 (och som blev försenad på grund av rådande Coronapandemi). 
  • Byggnationerna kommer att pågå under c:a 2,5 år. 
  • Efter att byggnationerna är klara inom hela området upprättas förbindelsepunkterna och det är då fastighetsägarna betalar anläggningsavgiften. 
Senast ändrad: 2021-03-10
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.